Ja tenim data per a la cantata online!!

Aquest any més de 6000 alumnes participaran a la cantata online que tindrà lloc l’11 de juny a les 11h, a traves del canal Youtube de La CLika.

Més de 120 escoles repartides pels diferents pobles del territori de parla catalana: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Balears, Andorra i Catalunya Nord.

Vols participar el curs vinent amb la teva escola? OMPLE EL FORMULARI i t’informem!!

La Cantata de la Clika, de la mateixa manera que va passar amb múltiples actes i espectacles el darrer any, es va haver de reinventar el curs passat, davant la impossibilitat de fer-la físicament des dels teatres a causa de la pandèmia. Els alumnes de les escoles que participaven del projecte van seguir La Cantata des de les seves llars per streaming. Més de 800 famílies es van connectar i cantar alhora! (mira el vídeo)

Donat l’èxit i la bona rebuda que va tenir format, aquest any es duu a terme la segona edició de l’acte online, on participaran més de 120 escoles de les quatre províncies catalanes, Balears, Andorra i Catalunya del Nord. En aquest cas, més de 6000 infants cantaran alhora seguint la cantata online des de les seves aules, l’11 de juny a les 11.00 h al canal Youtube de La Clika. 

Categories: Uncategorized