Ja hem obert les inscripcions per a participar a La Clika el curs vinent.

Des d’avui i fins el 21 de setembre de 2023 us podeu apuntar aquí:

La Cantata de la Clika està pensada per a fer durant l’horari lectiu de música amb l’alumnat de 2n de primària. Aprenem cançons que parlen de l’amistat, la diversitat, l’autoestima, el respecte al medi ambient, la igualtat de gènere… de la mà de La Clika, una colla d’amics d’una escola imaginària. També treballem les coreografies d’aquestes cançons. I a final de curs, anem a un teatre a cantar les cançons per a les famílies.

El curs 22/23 hi han participat 420 escoles, dels diferents territoris de parla catalana. Les dades recollides a la valoració expliquen que un 96’5% de l’alumnat que hi ha participat li ha agradat fer-ho. I que el professorat ha valorat amb un 9’34 sobre 10 de mitjana la vivència de treballar la cantata a l’aula. N’estem moolt contentes!

La participació a La Cantata de La Clika no té cap cost per al centre educatiu. Les famílies paguen una entrada a l’espectacle de final de curs, per a pagar els costos de músics i lloguer del teatre.

Actualment hi participen 420 escoles i gairebé 17000 infants. Aquest curs s’han realitzat 82 concerts a 34 teatres diferents de les quatre províncies de Catalunya, Menorca i Andorra.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *