La primera cantata internacional de La Clika s’ha celebrat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el 31 de maig de 2022.

Prop de 400 alumnes de 5 centres educatius de diferents poblacions d’Andorra han fet la mostra final amb la banda de La Clika en directe al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

VEURE EL VÍDEO DE LA CANTATA:

Porten tot el curs aprenent el repertori de La Clika i per fi arriba el gran dia. Nens i nenes de les poblacions d’ Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria, La Massana i Encamp cantaran i ballaran plegades, gràcies al suport del Govern Andorrà. L’actuació serà sense públic però es podrà seguir en línia gràcies a la col·laboració de l’Escola Andorrana Canillo a traves dels canals de YouTube l’escola: Canillo TV i de La Clika.

La Clika és un projecte impulsat per les Cases de la Música. Fa més de vint anys que treballem en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i concerts. Som un projecte sociomusical sense afany de lucre amb la coparticipació de la Generalitat de Catalunya, Diputacions, Ajuntaments i empreses culturals catalanes.

Canillo TV és un projecte educatiu d’una televisió escolar que des del 2016 s’ha convertit en el mitjà de comunicació intern i obert a la societat. Creat, realitzat i dirigit pels alumnes de sisé (12 anys) de la Escola Andorra de Canillo.

Informació:

  • Dia: 31/05
  • Hora: 10:30h
  • Lloc: Centre de Congressos Andorra la Vella
  • Població: Andorra la Vella
Categories: Uncategorized