Les Cases de la Música som un projecte sociomusical en xarxa de Catalunya, neix el 2005 i està destinat a potenciar la música en viu en totes les seves vessants: Formació, Creació, Exhibició (concerts) i Participació ciutadana i dinamització.

El concepte de Xarxa es desenvolupa per tal de permetre l’intercanvi d’activitats, d’experiències i projectes que permetin l’evolució i la millora del projecte. Actualment hi ha 5 seus de les cases de la música a Mataró, Gironès, l’Hospitalet, Terrassa i Manresa.

És un projecte coparticipat entre l’administració pública i l’empresa privada. Compartit entre ICEC (Generalitat de Catalunya), Diputació de Girona, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Salt, Ajuntament de Girona, Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat, Ajuntament de Terrassa, Ajuntament de Manresa, Visualsonora S.c.l, Fundació Casa de la Música del Gironès, Salamandra S.L, Vesc S.L i Propaganda pel Fet.

Aquest model de col·laboració publicoprivada és la clau per a poder dur a terme un projecte que té vocació de servei públic amb tota una sèrie d’activitats que no tenen rendiment econòmic immediat però sí pel sector de cara al futur i que són necessàries per a fer créixer l’escena musical de país, alhora que cobreixen necessitats socials.

YouTube
Instagram
Follow by Email